Basisschool De Klingerberg - Blerick
MENU

Oriƫntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Beste ouders,

Het aanmeldmoment voor nieuwe leerlingen op bs de Klingerberg is op:

                      dinsdag 22 januari 2019 van 14.00 uur - 17.00 uur.


We hebben een tweetal inloopmomenten gepland op dinsdag 15 januari tussen 13.00 uur en 14.30 uur en op donderdag 17 jan. van 8.30 uur tot 11.00 uur.

U bent van harte welkom!

Tijdens deze inloopmomenten krijgen jullie een beeld van onze school. We plannen deze momenten onder schooltijd zodat jullie onze school "in bedrijf" kunnen zien. De teamleiders en directeur leiden jullie graag rond en beantwoorden al jullie vragen.

Het spreekt voor zich dat het erg belangrijk is dat jullie als ouders een goed gevoel hebben bij de toekomstige school van jullie zoon of dochter. Het is immers de plek waar jullie kind gaat leren en groeien samen met andere kinderen. Daarom zijn jullie van harte welkom tijdens de inloopmomenten of op afspraak op een ander tijdstip.

Mocht het zo zijn dat de tijdstippen van de inloopmomenten bij jullie niet passen maak dan gerust een afspraak.

Op school kunnen we jullie ook ons aanmeldformulier aanreiken en jullie informeren over onze school, de intake en de start.

Stuur ons een mail: info@klingerberg.kerobei.nl of bel: 077-3871126

 

Team bs Klingerberg

 

 

Uiteraard is het altijd mogelijk een afspraak te maken met school voor een kennismakingsgesprek of oriƫntatie voor onze school op andere momenten buiten de hierboven genoemde planning. Hiertoe kan elke ouder telefonisch contact opnemen met school, 077-3871126, en vragen naar een van de MT-leden. Mochten deze niet aanwezig zijn of groepstaken hebben, dan wordt het telefoonnummer genoteerd en wordt u z.s.m. teruggebeld.

Door op deze link te klikken kunt u het inschrijfformulier voor onze school downloaden, uitprinten en invullen.