Basisschool De Klingerberg - Blerick
MENU

Oriëntatie - aanmelden nieuwe kinderen

Wat leuk dat u meer informatie wilt over onze prachtige school of dat u interesse heeft om uw kind aan te melden op de Klingerberg. Wij staan altijd klaar om u meer te vertellen of te laten zien (voor zover dat mogelijk is).

Normaal werd er een vaste aanmelddag gepland in januari en werd u daar door de gemeente van op de hoogte gesteld. U krijgt echter geen brief meer van de gemeente.

Door alle maatregelen willen wij ook niet 1 aanmelddag plannen, maar kunt u gewoon een afspraak maken met ons. Het gaat met name om kinderen die tussen 1 augustus 2023 en 1 augustus 2024, 4 jaar worden. Maar is uw kind nog jonger dan mag u altijd al aanmelden.

Normaal zijn er twee momenten dat u de school  “in bedrijf “  zou kunnen zien. Door alle maatregelen is dat niet zo mogelijk zoals we graag zouden willen. 

Wilt u meer informatie over onze school, een kijkje nemen in de school of gerichte vragen aan ons stellen dan kunt u contact opnemen met school. Dit kan door een mail te sturen naar de teamleider van de onderbouw (Lia Koch, lia.koch@kerobei.nl ) of te bellen naar school (077-3871126),
Vermeld in de eventuele mail de naam van jullie kind, de geboortedatum,  jullie adres en telefoonnummer. Jullie worden naar aanleiding van de mail gebeld of gemaild.

Het voorlopige aanmeldformulier kan opgehaald worden op school, bel even van te voren om te kijken wanneer dat uitkomt.